Сорочинський ярмарок 2018 р.

Сорочинський ярмарок - це чудова нагода оцінити багатсво та неповторність традицій та звичаїв українського народу. Традиційно, восени, на території Ізмайлівського навчального закладу І-ІІІ ст. вирував гомінкий та веселий Сорочинський ярмарок. Учнівський колектив було поділено на чотири локації, де учні мали змогу побувати у творчих майстернях, виконавши багато різноманітних завдань. Протягом конкурсної програми діти не тільки змагалися, а й ще показували свої творчі здібності (хореографічні, вокальні номери). Побувавши у творчій майстерні "Умілі ручки", учні 1-4 кл. мали змогу порозмальовувати овочі та фрукти, виготовити український посуд із солоного тіста, створити українське подвіря за допомогою "лепбуку".

Учні 5-7 кл. здійснили подорож у творчу майстерню "У світі української краси". У майстерні вони створювали свої дизайнерські вироби на українську тематику (вінки, намисто, браслети) та "makeup" ("Український макіяж у давнину", "Сучасний український макіяж"). За допомогою косметичного засобу "хни" учні продемонстрували свої таланти по розпису тіла.

Учні 8-11 кл. побували у творчій майстерні "Акторські здібності". Вони показали всім присутнім, як в інших країнах світу продавці закликають гостей на ярмарок різними мовами.

Також учасниками свята стали дві спортивні команди "Наполегливих" та "Кмітливих". Пройшовши через низку важких випробувань, виклавши всі пазли слова "Ярмарок", продавці мали нагоду розпочати торги.

Кiлькiсть переглядiв: 175