Семінар- практик для вчителів англійської мови

25 лютого на базі Ізмайлівського ЗЗСО І-ІІІст відбувся семінар за темою "Розвиток комунікативної компетентності на уроках англійської мови шляхом поєднання традиційних та інноваційних технологій.". В ньому взяли участь вчителі англійської мови закладів загальної середньої освіти Приютівської громади . Організаторами семінару були вчитель англійської мови Табунець О. В. та колектив закладу.

Учасники семінару, вчителі англійської мови закладів загальної середньої освіти із самого початку стали активними учасниками , а саме, відвідали "Інтелектуальну кав'ярню", яку організували О. Смоляр, Т.Чорна, О. Табунець . В кав'ярні учасники переглянули чайне дійство, ознайомилися з різновидами чаю та мали змогу скуштувати його. Далі учасникам було запропоновано відвідати урок англійської мови у 2 класі на тему " Тварини. Частини тіла."

По закінченні уроку відбулося його обговорення. До слова були запрошені завідувач методичного кабінету комунальної установи " Центр із обслуговування комунальних закладів та установ Приютівської селищної ради " Лубенець Г.І. та також вчителі англійської мови.

Далі учасникам було запропоновано презентацію досвіду роботи вчителя Табунець О. В. Вчителі району із великою цікавістю переглядали відеоролики з презентації, на яких були фрагменти уроків англійської мови у різних класах , які доводили присутнім наполегливу та цілеспрямовану роботу вчителя щодо розвитку комунікативних англомовних компетенцій. В рамках роботи семінару гості відвідали "Мистецьку вітальню". Мали змогу переглянути уривок позакласного заходу " Під знаком Купідона". Олена Володимирівна провела майстер-клас із розпису імбирних пряників.

Учасники семінару переконалися в тому, що сьогодні вчителі повинні шукати нові шляхи у викладанні англійської мови, для того щоб створювати умови для підвищення професійної компетентності та забезпечення їх готовності працювати із учнями у якісному освітньому середовищі.

Кiлькiсть переглядiв: 218