СВЯТО КАПЕЛЮШКІВ

З 17 листопада по 21 жовтня 2016 року в Ізмайлівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів проводився Тиждень початкових класів. Тиждень розпочав роботу згідно навчально-виховного плану школи, у відповідності до основних орієнтирів виховання учнів 1-4 класів загальноосвітніх закладів України.

Мета Тижня початкової школи полягає в тому, щоб допомогти вчителю посилити інтерес учнів до певного предмета, виявити і розвинути дитячі здібності, презентувати нові форми, моделі, технології організації навчання та змістовного дозвілля учнів.

Форми реалізації цієї мети направлені на виявлення найбільш творчих учителів, обдарованих учнів; на виявлення кращого педагогічного досвіду, інноваційних педагогічних технологій; на з’ясування методичних умов, що забезпечують успішну діяльність учителів.

Наша школа - це навчальний заклад, що сприяє духовному збагаченню особистості, створенню умов для самореалізації учителів та учнів у різних видах творчої діяльності, задоволення їх потреб та інтересів, вихованню духовної культури та формуванню національної свідомості.

Цікаво, весело та пізнавально для молодших школярів пройшов Тиждень початкових класів. Конкурси, ігри, змагання розвивали творчість школярів, вчили бути спостережливими, кмітливими та креативними. Кожен день мав свою тематику. А особливо, діткам сподобалося Свято капелюшків. На святі діти побували в цікавих часових епохах та могли продемонструвати різноманітні види капелюхів.

Кiлькiсть переглядiв: 272