СВЯТО МИКОЛАЯ

Зима дуже багата на свята, і відкриває календар одне із найулюбленіших свят для малюків – День Святого Миколая, свято любові і душевної теплоти. Діти люблять зимові свята. Вони з нетерпінням чекають їх настання, щоб зануритися в атмосферу чарівності, радості і веселощів. Кожна дитина сподівається на маленьке диво і з нетерпінням його чекає. Але не тільки діти радіють цьому святу – кожен із нас вірить в здійснення заповітної мрії, котра під силу лише Святому Миколаю.

Діти для святого Миколая – найрадісніші і найсвятіші створіння, які завжди потребують захисту, уваги, лагідного ставлення. Для них він і опікун, і заступник у біді, і привітний дідусь, що гладить по голівці, радує подарунками.

Настання свята чекають не тільки діти. Навіть дорослій людині іноді хочеться повернутися в дитинство і вірити у щось незвичайно чарівне. Для багатьох людей дуже важливо вірити в дива, бо це дарує надію. Це свято - прекрасний привід впустити в свій будинок казку і насолоджуватися нею разом з дітьми, а вони вміють це робити краще за всіх.

Така казка завітала і в наші заклад. Всі вихованці закладів з великим хвилюванням очікували на свято Миколая. І ось настала ця довгоочікувана хвилина

Діти у віршах та піснях попрохали у Святого Миколая здоров’я для тата і мами, собі подаруночків та щасливої долі для всієї родини. Діти познайомилися з історією виникнення цього свята, дізналися багато цікавого про Миколая Чудотворця, який прославився у народі своїми добрими справами і піклуванням про дітей.

Кiлькiсть переглядiв: 86