Всеукраїнський урок "Права людини"

#16днівпротинасильствасвітбезнасильства2021

Сьогодні, 10 грудня було проведено Всеукраїнський урок "Права людини", присвячений останньому дню акції 16 днів проти насильства, а саме Міжнародний день прав людини.

На цьому уроці, здобувачі освіти формували свободу особистості; міжособистісні стосунки у дусі толерантності, дружби, миролюбності та доброти; передача знань про права людини в національному вимірі, про взаємозв'язок прав людини та громадянина; виховання розуміння зв'язку прав людини та збереження миру на Землі.

Хочеться наголосити на тому, що наш Головний Закон - Конституція, так як і Загальна декларація прав людини гарантують нам можливість людського життя, ставлять його попереду будь-яких чинників нашого буття. Тому ми завжди повинні твердо пам’ятати: "Кожна людина має обов'язки перед суспільством, у якому тільки й можливий повний розвиток її особистості ". А саме: неухильно додержуватись Конституції та інших законів України; не полягати на права та свободи, честь і гідність інших людей; шанувати і поважати державні символи України; не завдавати шкоди природі, історико-культурній спадщині.

❗ПАМ'ЯТАЙ❗

Немає прав без обов'язків, немає обов'язків без прав

Кiлькiсть переглядiв: 55