СВЯТО 8 БЕРЕЗНЯ

З березневим подихом вітру, лагідним сонячним промінням, паростками перших квітів приходить жіноче свято – 8 Березня. Кожна жінка і дівчина чекає цього свята. Але не менше чекають його хлопчики та чоловіки, бо мають змогу привітати своїх дружин, матусь, бабусь, сестричок, подруг.

7 березня юнаки нашої школи вітали дівчат з жіночим святом, святом весни, ніжності, кохання. Лунали слова-привітання вчителям, рідним матусям, бабусям, сестрам. Першими порадували своїми привітаннями, своїми виступами учні початкової та середньої ланки.

Теплі слова-побажання, привітання всім жінкам підготували і старші учні. Звучали вірші, пісні, різні інсценування. Хлопці показали себе справжніми чоловіками. Вони представили танцювальне шоу «Чоловічий батл за серця дівчат». Заздалегідь діти виготовили сувеніри для своїх мам до свята. Батьки і вчителі подякували учням за підготовлену концертну програму.Традиційно на завершення свята дівчата та жінки отримали квіти. Жіноче свято подарувало кожній жінці і дівчині іскорку тепла, любові та поваги.

Кiлькiсть переглядiв: 228