ДЕНЬ ТУРИЗМУ

27 вересня наша держава Україна відзначала міжнародне свято – Всесвітній день туризму. Це свято в 1979 р. встановила Генеральна асамблея Всесвітньої туристичної організації в Іспанії, в місті Горремолінос. У нашій країні День туризму заснував другий Президент України Леонід Данилович Кучма,своїм Наказом №-1047/98 в 1998 р.

Мета свята – активна пропаганда туризму, зміцнення міжнародних звязків, а також освітлення вкладу туризму у світову економіку. Свято це стосується кожного із нас. Будь-яка людина хоча б раз в житті подорожувала,змінювала обстановку і тим самим відчувала більшу повноту життя. І, звісно, День туризму безпосередньо стосується усіх працівників туристичного бізнесу – адже завдяки цим людям ми, подорожуючи, можемо відчувати себе комфортно і безпечно.

День туризму завжди святкується з особливим загальноосвітнім розмахом. Проходять урочисті фестивалі та заходи, метою яких є в найбільш вигідному світлі показати туристичний бізнес і туризм в цілому. З різних країн на це свято злітаються туристи. Цей День став традиційним і для Ізмайлівського навчального закладу І-ІІІ ступенів. Протягом дня було проведено ряд виховних заходів, конкурсів, змагань, естафет:

-конкурс «Умілі кашовари»;

-спортивно - туристичні змагання «Ми завзяті туристи!»(1-5 кл., 6-11 кл.);

- квест «У пошуках скарбів», гру "Туристичний рюкзак";

- флеш моб «Туризм – це круто!»;

-конкурс «Лісові композиції» (виготовлення композицій з лісового матеріалу);

- конкурс «Пісенний вернісаж».

Кiлькiсть переглядiв: 271