Повернутися до звичайного режиму

ДО ДНЯ ПАМЯТІ ГЕРОЇВ КРУТ

29 січня – День пам’яті героїв Крут. Це подія, яка набула для українського народу символічного значення. Крути стали легендою, символом героїзму та жертовності молодого покоління в боротьбі за незалежну Україну. Пронесемо світлу пам'ять крізь роки про наших загиблих, молодих українських патріотів. В Ізмайлівському навчальному закладі І-ІІІ ступенів проведено ряд виховних заходів щодо вшанування пам’яті героїв Крут, а саме:

- загальношкільну тематичну лінійку До Дня пам’яті Героїв Крутів «Над Крутами – круки…» (1-11 кл., Криворучко С.М.);

- виховні години, бесіди, години спілкування, усні журнали, уроки пам’яті "Героїзм юних українців в обороні Батьківщини. 1918. Крути", «Будьмо патріотами!», «Слава про них не вмре, не загине…», «Пам'ять героїв Крут», «Вони загинули за Україну», «Трагічні сторінки для України», «Скорботні дні в історії нашої держави», «Бій під Крутами», «Вони були патріотами для України», «За волю України, за славу...Полеглим синам в бою під Крутами присвячується» (1-11 кл., класні керівники);

- годину спілкування «Біль нашого народу – Крути» (9-11 кл., Криворучко С.М.);

- перегляд художнього фільму «Імена в мармурі» (8-11 кл., Кашуба Т.О.);

- виготовлення стінгазети на тему «Крути – символ національної честі і військової доблесті» (учнівське самоврядування);

- організовано книжкову виставку «Сторінки боротьби за державну незалежність України. Герої Крут» (1-11 кл., Панагбєєва І.В.).

Кiлькiсть переглядiв: 306